Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Tolvai Reni szemöldök nélkül (fotó)

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tolvai Reni megmutatta, hogyan nézne ki szemöldök nélkül, ami ugyan tetszik neki, nincs szó arról, hogy a valóságban is így nézne ki.

Mindig vannak trendek, amik hamar bejárják a világot, de a legtöbb csak rövid ideig tart. Az elmúlt időszakban például egyre többen kezdték szőkére festeni a szemöldöküket, aminek olyan hatása van, mintha nem is lenne az embernek szemöldöke.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Szabó Zsófi is megtett ezt, és nem kevés kritikát kapott, de azok sem voltak kevesen, akik dicsérték. Nem sokkal később már újra a korábbi színben pompázott a szemöldöke, így ez nála is rövid időre szólt.

Egyes trendek csak bizonyos országokban működnek, ez nem mindig a ruházathoz köthető. Rengeteg sminktrendről is tudni, és ezen a területen ugyancsak otthonosan mozoghat Tolvai Reni, aki imád sminkelni.

A híres énekesnő, aki nem mellesleg már most nagy formában van, nagyon szeret divatosan öltözködni. Megannyi szexi szettet láthattunk már rajta, és valószínűleg ez a jövőben sem lesz másképp.

Legutóbb azt mutatta meg, hogyan nézne ki szemöldök nélkül, ami összességében tetszik neki, még ha úgy is tűnik a fotón, mintha betegséggel küzdene. Hozzátette, senki ne aggódjon, ez csak egy filter, semmi több. A fotót erre a linkre kattintva érhetitek el, korlátozott ideig.