Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,527 $

Ismét változott Szabó Zsófi szemöldökének színe (fotók)

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Voltak, akiknek nagyon nem tetszett Szabó Zsófi kiszőkített szemöldöke, de ez nem tartott sokáig, most ismét színt váltott.

A divat folyamatosan változik, akár napról napra, amit nehéz érzékelni. Ezzel együtt megannyi stílusirányzat létezik, amiket gyakorlatilag a végtelenségig lehet fokozni, nemcsak a sztárok, hanem a civil emberek részéről is.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Sok olyan nőt és férfit láthatunk odakint, akik sajátos stílust követnek, kombinálva a stílusokat. Remek szetteket lehet összehozni, akár anélkül is, hogy tízezreket költsünk minden egyes kiegészítőre.

A hírességek általában irányt mutatnak a stílusban, és az emberek többsége követi is ezt. Sokszor a tudtuk nélkül, mert nem mindenki van tisztában azzal, hogy az adott ruhadarab, amit hord, az épp kihez köthető.

Szabó Zsófi is szereti a divatot, sajátos stílusa van, és a követői rendre megdicsérik. Legutóbb, amikor kiszőkített szemöldökkel tért vissza, már inkább megosztotta az emberek véleményét, ám ez csak rövid időre szólt.

Az RTL Reggeli műsorvezetője ismét színt váltott, ami távolról sem extrém. Ami pedig a pénteki szettjét illeti, ezúttal egy farmeres összeállításban láthattuk, hozzá egy szívformájú övcsattal, ami aranyban pompázott, és rendkívül jól állt neki.