Dollár
430,59 Ft
Euró
411,77 Ft
Font
455,54 Ft
Bitcoin
18,955 $

Valószínűleg nem a Chelsea csatára lesz Benzema ideális utódja

MTI/EPA/SASCHA STEINBACH

Bense Róbert

2022. augusztus 2. - 06:46

Sőt, valószínűleg egyik fél sem igazán lelkesedik a transzferért.

Több csapattal is szóba hozták Timo Wernert, aki a legfrissebb információk szerint akár már ezen a nyáron távozhat Londonból. A kérők között lehet a Juventus, a Real Madrid, de volt csapata, az RB Leipzig is.

Soron kívül Deutsch Tamás: a baloldal továbbra is a magyarok ellen dolgozik 

Jelenleg Lipcse tűnik a legvalószínűbb célállomásnak, a legtávolabbinak pedig Madrid, a spanyolok ráadásul komoly dilemmában vannak, hiszen Benzema jövőbeli pótlására kell valaki, viszont a nagyobb kaliberű nevek nem szeretnének mögötte padozni.

Márpedig az mindenki számára ismert, hogy a francia egészen fantasztikus formában játszik, így Ancelotti valószínűleg tartósan a kezdőben számít majd rá. A cserekérdésekből fakadó konfliktusok pedig nem igazán tennének jót az öltözői hangulatnak – írja a Fichajes.

Werner egyébként 55 millió eurójába került a Chelsea-nek, azonban nem hozta a várt teljesítményt, ez pedig szintén kételyeket ébreszthetett a Real Madrid vezetőségében, további megoldások keresésére ösztönözve Pérezéket.

Ilyen Eden Hazard megtartása is, akinek eddigi madridi karrierje finoman szólva sem tartozik pályafutása legsikeresebb időszakai közé, de az már rég kiderült, hogy Carlo Ancelotti szinte mindenkiből ki tudja hozni a maximumot.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.