Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,024 $

T. Danny és Lissák Laura elárulták, melyiküknek jobb a humora

A táncosnő hasonlóan jó kedélyű, mint az énekes, sokat nevetnek, de ez a többi versenyzőre is igaz, ezzel próbálják elhessegetni a fáradtságot.

Fotó: TV2
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

T. Danny és Lissák Laura egy játék során több érdekes dolgot is bevallottak, például azt, hogy mindketten az énekest tartják spontánabbnak. „Én nagyon spontán csávó vagyok és képes vagyok arra, hogy hirtelen döntéseket hozzak, hirtelen ötletekkel álljak elő” – mondta T. Danny, miközben a táncosnő megjegyezte, ő még tanulja a spontaneitást.

Annak kapcsán, hogy kinek van jobb humora, szintén egyetértettek, az énekesre szavaztak. „Abszolút nekem. Amúgy én csak vicceltem, nem akartam ilyen durván mondani, de neked jó a humorod” – tette hozzá T. Danny. Itt Laura elmondta, szeret nagyokat nevetni, az énekeshez hasonlóan jó kedélyű, de ő nem tartja magát humorosnak. Soron kívül Szén-monoxid mérgezés áldozata lett egy idős nő Kecskeméten

„Tök jókat röhögünk a többiekkel mindig, egymással is, a próbákon jól kiröhögjük egymást. Ilyenek vannak, de szerintem alapjában véve ebben a közegben meg ebben a társaságban, amiben vagyunk, jellemző a humorosság, vicces és jókedvű mindenki. Annak ellenére is, hogy itt motoszkál a fáradtság szele, ezt a jókedvvel próbáljuk elhessegetni” – fogalmazott a táncosnő.

 „Én lehet nem humoros vagyok, hanem nevetséges, biztos azért nevetünk ennyit” – jegyezte meg az énekes, mire mindketten elnevették magukat. Majd szóba került, hogy a Dancing with the Stars adásaira való felkészülések alatt mindenki nagyon kimerül, elfárad, mégis szakítanak időt arra, hogy a többi versenyzővel összeölelkezzenek, lepacsizzanak, jókat kívánjanak egymásnak.

Az utolsó kérdés arra vonatkozott, ki szeret jobban győzni, amelynek kapcsán úgy vélekedtek, ez mindkettőjükre igaz. „Én azt tudom, hogy én mennyire nagyon szeretném megnyerni ezt a műsort, neki nyilván van egy nagyobb tapasztalata ebben, kicsit higgadtabban kezeli. (…) Ő tudja, hogy milyen hosszú lesz az út oda, tudja, hogy milyen nehéz lesz, de ugyanúgy meg akarja nyerni” – magyarázta T. Danny, de azt is hozzátették, hogy a következő adásban Marics Petiékkel fognak párbajozni.

A hosszabbításban fordított Liverpool vezeti a bajnokságot az Arsenal előtt

A Liverpool nem játszott túlzottan jól a Crystal Palace ellen, mégis fordítani tudtak.