Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,754 $

Videóra vették a szuper-fitt Szandit edzés közben

Fotó: Instagram/Szandi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szandi számára az edzés sokkal többről szól, mint puszta testmozgástól, és mindig képes többet és többet kihozni magából.

Szandi az egyik legfittebb és legcsinosabb sztár Magyarországon, amivel többek között saját magát is motiválja. Tele van energiával és motivációval, sok fiatal vehetne róla példát, akik még mindig nem veszik komolyan a testmozgást, a rendszeres sportot.

Soron kívül Akár lakáshitel törlesztésre is alkalmas lehet az egészségpénztári befizetés

Nyilvánvalóan ez nem mindenkire igaz, és a fiatalok közé soroljuk a 20-as és 30-as korosztályt is. Rengetegen vannak, akik nem hozzák ki magukból a maximumot, de annak még csak a felét sem, ami szomorú.

„Egyszerűen nincs olyan, hogy nem érzem magam motiváltnak, amikor edzésről van szó.” – árulta el Szandi, aki nagyon szereti a testi, a lelki és a mentális fejlődést, megy egyúttal ki is kapcsolja az embert.

„Úgy gondolom, hogy egész másként működik az embernek az agya és sokkal jobban érzi magát pszichésen, hogy ha fizikálisan jól van.” – fogalmazott Szandi, akinek a véleményével sokan egyet tudnak érteni.

„Kortól és testfelépítéstől függetlenül -úgy gondolom-, mindenkinek jót tesz a testmozgás! Ha a sportolás által jobb a közérzetünk, a kisugárzásunkkal is pozitívan tudunk hatni a környezetünkre!” – zárta le a sorait az énekesnőé.