Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Szandi mintha még mindig csak a 30-as éveiben járna

Fotó: Instagram/Szandi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A legújabb szelfije is arra mutat rá, hogy Szandi mennyire fiatalos, egy olyan sztár, aki sok évet letagadhatna a korából.

Szandi mindig is egy csinos, trendi és sportos sztár volt, mivel számára az egészség az egyik legfontosabb. Ennek megfelelően éli az életét, úgy alakítja a napjait, hogy a mozgás kulcsszerepet játsszon.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Emellett egészségesen táplálkozik, és minden lehetőségből igyekszik kihoznia maximumot. Mindez kifizetődő, mert 46 évesen is olyan a megjelenése, mintha a 30-as évei közepén járna, pedig nem.

Július első hetében fogja ünnepelni a 47. születésnapját, de 50 felett is ugyanolyan fiatalos lesz, efelől kétségünk nem lehet. Szandi bámulatos vonalakat tudhat magáénak, és ez olyasvalami, amire megint csak büszke lehet.

1989 óta gyakorlatilag folyamatosan úton van, nem tartott hosszú szüneteket a karrierjében, mindig volt mit csinálnia. A gyereknevelés is lefoglalta, ugyanakkor a karrierjéről sem feledkezett meg.

Emellett igyekszik pozitív maradni, ez is segíthet neki abban, hogy fiatalos maradjon. A legújabb szelfije láttán sem mondanánk meg, hogy 46 éves, és a hosszú évek alatt is csak nagyon keveset változott.