Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,39 Ft
Bitcoin
17,029 $

Szőke Zsuzsi démoni vörösben is vadul mutat

Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
not image

Takács Petra

2022. október 30. - 04:02

A Dancing with the Stars egyik legkülönlegesebb táncosa topformában van, és ezt most ismét bizonyította, ezúttal egy nagyon különleges ruhában, amit mintha csak neki terveztek volna.

Szőke Zsuzsi igazi csillaga a Dancing with the Starsnak, melynek második évadában mutatkozhatott be. Sajnálatos módon legutóbb már a harmadik élő adás végén búcsúznia kellett, Bárdosi Sándor oldalán esett ki.

Soron kívül Orbán Viktor különleges meglepetése, amit személyesen adott át (videó)

Zsuzsit nagyon szívesen elnéztük volna a döntőig menetelve, de ők sem tudtak mit kezdeni Berki Mazsival a végén. Akárcsak Rubint Réka és Zimány Linda, a legkevesebb szavazattal a nevük mellett kiestek.

Bárdosi már messze több kritikát kapott, mint például azelőtt Linda, voltak, akik azonnal kiejtették volna a versenyből. Zsuzsi profiként zseniális teljesítményt nyújtott, emiatt is fájó, hogy már nincs versenyben.

Ez még nem jelenti azt, hogy eltűnne, továbbra is jelen van a közösségi médiában, és különböző eseményekre jár. Miután már több mint 33 ezer követője van, mindez nem jelenthet nagy meglepetést.

Az alább látható ruha is rendkívül vonzón áll rajta, és a szokásos „zsuzsis” mosoly sem maradhatott el. Hálás a meghívásért, örömmel ment el a fashion show-ra, ahol abszolúte kitűnhetett a tömegből.

Megérkezett Majka válasza a törölt posztra, az RTL is szóba került

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.