Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,604 $

Megérkezett Majka válasza a törölt posztra, az RTL is szóba került

Fotó: Instagram/Majka

Takács Petra

2022. október 28. - 17:00

Pillanatok alatt eszkalálódott a helyzet a Lakatos Márk és Majka között kirobbant botrányban, miután a rapper reagált Lakatos kritikájára, ám az erről szóló Facebook-bejegyzését a platform gyűlöletbeszéd miatt törölte.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, Lakatos Márk a közelmúltban rendesen belejött a kritizálásba, első körben Tóth Gabit találta be, legutóbb pedig Majka és Pápai Joci közös klipje kapcsán jelezte nemtetszését.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

A helyzet azonban igen gyorsan elfajult, mivel Majka egy csattanós választ írt Facebook-oldalán Lakatos Márknak címezve, ám a reakció nem volt sokáig elérhető a nyilvánosság számára, mivel valaki, vagy valakik jelentették azt, a platform pedig gyűlöletbeszéd miatt el is távolította a bejegyzést.

Majka most az Instagramon reagált a Facebook törlésére, de szót ejtett az RTL-ről is, noha nem a legszebb jelzőkkel illette a csatornát. Instagram-videójában Majka elmondta, a Facebook letiltotta a Lakatos Márknak címzett bejegyzését, ám érthető módon nem kívánta megismételni magát, csupán annyit mondott, ha egyszer a Facebook feloldja a korlátozást, mindenki láthatja a véleményét.

Majka leszögezte, “semmilyen bántó nem volt benne”, ezért úgy véli, a platform rövidesen ténylegesen feloldja a tiltást. Ezen a ponton említette meg az RTL Klubot, a csatornának üzenve pedig úgy fogalmazott:

“Az RTL Klubnak pedig külön köszönöm, hogy ha már a nézettségi versenyt velünk szemben nem tudja megnyerni, akkor legalább valamilyen olyan fölényt próbál kovácsolni velem szemben, ami csupán egy kattintásvadász cikknek köszönhetően nyomokban sem tartalmaz igazságot. Úgyhogy gratulálok! Gratulálok mindenkinek, aki részt vett ebben, hogy letiltsanak egy olyan dolog miatt, amit el sem követtem.”

Végül a rá jellemző lazasággal úgy folytatta, “ez tényleg nagyon PC és elfogadó”, és azok, akik az “éllovasai ennek a dolognak, azok tesznek a legjobban tanúbizonyságot arról, hogy ezt nem így kell csinálni”.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.