Gokartozni mentek Szoboszlaiék (videóval)

Fotó: Twitter/RB Leipzig English
not image

Hujber Dávid

2021. július 30. - 13:56

Az RB Leipzig játékosai egy fantasztikus programon vettek részt, ami többek között a reflexek javításában is segíthet.

A futball manapság egy messze modernebb játék, mint régen volt, még akkor is, ha a szabályok összességében keveset változtak az évtizedek alatt. Ugyanakkor minden sokkal gyorsabbá és technikásabbá vált, köszönhetően annak is, hogy mások lettek a felkészülések.

A technikai fejlődéseknek hála a mai futballisták teljesen más körülmények között készülhetnek fel egy szezonra, vagy az előttük álló mérkőzésekre. Zongorázni lehetne a különbséget a régmúlt és a jelen között, többek között a sérülések kapcsán is.

Ami régen tönkretett egy pályafutást, az manapság gyógyítható a professzionális orvostechnikával, és még folytathatnánk a sort. Sok minden játszik szerepet abban, hogy mitől lesz sikeres egy csapat, de az biztos, hogy igazi csapatként kell együttműködniük.

A Real Madrid elnöke személyesen beszélne Odegaarddal, ami jelzi az ügy fontosságát

Ez különböző programokat is jelent, amiket általában az előszezonokban bonyolítanak le. Ilyenkor több lehetőség és idő van erre, amit az RB Leipzig is kihasznál, ahol Szoboszlai Dominik is futballozik. A csapat nemrég egy nagyon izgalmas programon vett részt, amiről videó is készült.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.