A Real Madrid elnöke személyesen beszélne Odegaarddal, ami jelzi az ügy fontosságát

Fotó: Twitter/Arsenal
not image

Hujber Dávid

2021. július 30. - 11:34

Ez is csak azt bizonyítja, hogy a Real Madrid mennyire szeretné megtartani a norvég tehetségét, aki már azon a szinten lehet, hogy állandó kezdőként lépjen pályára.

A Defensa Central beszámolója szerint Pérez elnök sem akarja, hogy Odegaard távozzon, és emiatt arra is hajlandó, hogy személyesen beszéljen vele, ezzel megakadályozva az esetleges távozását, ami kellemetlenül érinthetné a csapatot.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Odegaard biztos távozás előtt állt, majd jött a fordulat, amikor Zidane lemondott, és Ancelotti lépett a helyére. Az olasz edző közölte a játékossal, hogy fontos láncszemként számol vele, és örülne, ha maradna.

Odegaard legutóbb az Arsenalnál volt kölcsönben, ahol szenzációsan teljesített, és komoly összeget kínáltak neki. 100%-ban még mindig nem dőlt el a jövője, és emiatt Pérez azt tervezi, hogy személyesen beszél a fiatal sztárral.

Az elnök csak akkor avatkozik be ezekbe az ügyekbe, amikor az már nagyon szükséges, mivel általában az ezzel kapcsolatos kérdéseket José Ángel Sánchez, a klub főigazgatója intézi. Pérez csak különleges alkalmakkor szól közbe, és ez most egy ilyen pillanat.

A Real Madrid már kulcsjátékosként tekint Odegaardra, aki 16 évesen szerződött a csapathoz. Pérez arra készül, hogy ha valóban szükséges, akkor személyesen magyarázza el a norvégnak, menyire fontos a személye a klubnál.

Leigazolása óta hat év telt el, és csak az elmúlt szezonban kapott lehetőséget az első csapatnál, majd télen kölcsönbe távozott. Akkor úgy tűnt, hogy ezzel le is zárul a madridi karrierje, és a londoniak még mindig nagyon akarják őt.

A szerződése 2023-ig érvényes, ami azt is jelenti, hogy rövidesen rendezni kell a kérdést, máskülönben a Real Madrid egy újabb nagyon fontos játékost engedhet el Ramos és Varane után.