Dollár
386,69 Ft
Euró
394,38 Ft
Font
468,45 Ft
Bitcoin
24,130 $

Szijjártó Péter megkapta a Szputnyikot, és nagyon fontos vakcinaadatokat közölt

Fotó: Instagram/Szijjártó Péter
not image

Hujber Dávid

2021. március 19. - 19:10

A külügyminiszter mindenkit arra kér, hogy regisztráljon az oltásra, hiszen ez az egyetlen igazi fegyver a vírus ellen.

Szijjártó Péter előtt is állandóak a kihívások, és most azon is kell dolgoznia, hogy valamilyen úton pótolják az AstraZeneca kiesett 500 ezres adagját, ami nem kevés. Ez valószínűleg Kínán és Oroszországon keresztül fog megtörténni.

Soron kívül Márki-Zay szerint az ellenzék nem akarja leváltani Orbánt, Rogán irányítja őket

Legutóbb is arra hívta fel az emberek figyelmét, hogy regisztráljanak, mivel csak az oltással győzhetjük le a járványt. Szijjártó, aki korábban már átesett a betegségen, megkapta a saját oltását.

„Csak az oltással győzhetünk a világjárvány ellen! Tisztelettel kérek mindenkit, hogy regisztráljon!” – írta a posztjában a hivatalos Facebook oldalán keresztül, majd elárulta, hogy Oroszországból a következő két hét folyamán sok vakcina fog befutni.

„A keleti vakcinák szállítása folyamatos, ma délelőtt véglegesítettük Denis Manturov orosz ipari és kereskedelmi miniszter kollégámmal a márciusi Szputnyik-szállításokat (én is ezt az oltóanyagot kaptam ma): 680 ezer adag érkezik a következő két hét folyamán.”

A TV2 felrobbantásával fenyegetőztek a vírustagadók, nagy erőkkel vonult ki a rendőrség

„Jövő hét elején és az azt követő héten 250-250 ezer első oltás, valamint a jövő hét közepén a korábban beadott 180 ezer oltás második adagja.”