Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

A TV2 felrobbantásával fenyegetőztek a vírustagadók, nagy erőkkel vonult ki a rendőrség

Fotó: Illusztráció: Pixabay
Belföld
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A fenyegetés e-mail formájában érkezett, ami után a rendőrség több autóval vonult ki a helyszínre, hiszen az ehhez hasonló üzeneteket mindig komolyan kell venni.

A Tények beszámolója szerint a rendőrök nagy erőkkel vonultak ki a TV2 főhadiszállásához péntek délután. Kutyákkal vizsgálták át a helyiségeket, miközben minden dolgozót kitereltek az udvarra, illetve az utcára.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

„Miközben a koronavírus áldozatainak száma folyamatosan nő, a vírustagadók felelőtlen és kártékony viselkedésükkel egyre nagyobb veszélybe sodorják az embereket. Ez a fenyegetés is hozzájuk köthető.” – olvasható a Tények jelentésében.

A vírustagadó fenyegetők az üzenetükben a következőket írták. „Ha a riportokban a cég nem hagyja abba a hazudozást és a pánikkeltést a kamuvírussal kapcsolatban, akkor fel fogják robbantani a cég Róna utcai központját”

Kiugrott a nyolcadikról egy nő a 14. kerületben

Az ilyen közveszéllyel fenyegetőzők több év börtönbüntetést is kaphatnak, a rendőrség azonnal megkezdte a nyomozást az ügyben. Egyelőre nem tudni, hogy van-e gyanúsított az e-mail kapcsán.