Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,84 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
467,66 Ft
Bitcoin
64,251 $

A TV2 felrobbantásával fenyegetőztek a vírustagadók, nagy erőkkel vonult ki a rendőrség

A fenyegetés e-mail formájában érkezett, ami után a rendőrség több autóval vonult ki a helyszínre, hiszen az ehhez hasonló üzeneteket mindig komolyan kell venni.

...svg content...Fotó: Illusztráció: Pixabay
Belföld
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Tények beszámolója szerint a rendőrök nagy erőkkel vonultak ki a TV2 főhadiszállásához péntek délután. Kutyákkal vizsgálták át a helyiségeket, miközben minden dolgozót kitereltek az udvarra, illetve az utcára.

„Miközben a koronavírus áldozatainak száma folyamatosan nő, a vírustagadók felelőtlen és kártékony viselkedésükkel egyre nagyobb veszélybe sodorják az embereket. Ez a fenyegetés is hozzájuk köthető.” – olvasható a Tények jelentésében. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

A vírustagadó fenyegetők az üzenetükben a következőket írták. „Ha a riportokban a cég nem hagyja abba a hazudozást és a pánikkeltést a kamuvírussal kapcsolatban, akkor fel fogják robbantani a cég Róna utcai központját”

Kiugrott a nyolcadikról egy nő a 14. kerületben

Az ilyen közveszéllyel fenyegetőzők több év börtönbüntetést is kaphatnak, a rendőrség azonnal megkezdte a nyomozást az ügyben. Egyelőre nem tudni, hogy van-e gyanúsított az e-mail kapcsán.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.