Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,20 Ft
Bitcoin
27,327 $

Szaúd-arábiai Nagydíj: videón Leclerc két nagy pillanata a Ferrarival

Fotó: EPA/Luca Bruno / POOL
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője sem unatkozhatott a Szaúd-arábiai Nagydíjon, több nagyobb pillanata is volt vasárnap.

Egyelőre halvány jele sincs annak, hogy a Red Bull befogható lenne, de csak két versenyen vagyunk túl. Ugyanakkor olyan gyorsak a „bikák”, hogy az már most komoly problémát okoz a riválisoknak.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

A Mercedes és a Ferrari is nagyon fogadkozott, hogy mindent megtesznek, ami csak lehetséges, de ilyen hátrányra talán még ők sem számítottak. Arra végképp, hogy az Aston Martin megérkezik eléjük Fernando Alonsóval.

Márpedig ez a helyzet, és Alonso teljesen megérdemelten lett harmadik a Bahreni és a Szaúd-arábiai Nagydíjon. Jelenleg 30 pont áll a neve mellett, és rég volt példa arra, hogy ilyen erősen indítson el egy bajnokságot.

A Ferrari rajongói rendkívül bizakodóak voltak, ám lehetséges, még annyi esélyük sem lesz az olaszoknak, mint tavaly. Charles Leclerc például csak a 8. helyen áll egy kieséssel és egy gyengébb pontszerzéssel.

Carlos Sainz Jr. sem lehet sokkal boldogabb, mivel Bahreiben 4., majd két héttel később 6. lett. Ez azt jelenti, hogy a Ferrari egyelőre még csak a dobogóra sem tudott felállni, de Leclerc-nek voltak nagyobb pillanatai is a Szaúd-arábiai Nagydíj, mint azt alább látni fogjátok.