Clouds
21 Budapest
Dollár
344,29 Ft
Euró
368,81 Ft
Font
428,07 Ft
Bitcoin
25,657 $

Szaúd-arábiai Nagydíj: így énekeltek Fernando Alonsónak az Aston Martinnál (videó)

Fotó: Fernando Alonso, az Aston Martin spanyol versenyzője ünnepel, miután harmadik lett a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Szaúdi Nagydíján a dzsiddai utcai versenypályán 2023. március 19-én. MTI/EPA/Pool/AP/Luca Bruno
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Fernando Alonso hatalmas vezéregyéniség, és hamar elérte, hogy az Aston Martinnál is úgy tekintsenek rá.

Fernando Alonso a hosszú karrierje során nem mindig hozott jó döntéseket, de mivel ez egy technikai sport, nehéz jól taktikázni. Nyilván az évek során a Red Bull és a Mercedes biztos választás volt, de ez is csak később derült ki.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Sok múlik az autón, és Alonso remek példa erre, hiszen minden idők egyik legjobbja, de a versenyképes gép hiányában rendkívül nehéz helyzetbe került. Sokan bírálták, amikor kiderült, hogy ismét csapatot vált, és az Aston Martinnál folytatja tovább.

Egyelőre abszolúte őt igazolja a döntése, még akkor is, ha a Red Bull befoghatatlannak tűnik. Az Aston Martin így is sokkal többet lépett előre, mint azt bárki is várta volna, rendkívül versenyképes az autó.

A kétszeres világbajnok eddig mindkét futamon dobogóra állhatott, bár legutóbb a Szaúd-arábiai Nagydíjon elvették tőle a harmadik helyet, majd nem sokkal később visszakaphatta azt. A rajongók először rettentő dühösek voltak, ám végül boldogan térhettek nyugovóra, Alonso különösen.

Nagy volt az öröm, és az Aston Martinnál Alonsónak énekeltek, ami természetesen nagyon jól esett számára. Minden a világbajnok arcára volt írva, és noha 40 felett jár, még csak meg sem koptak a képességei.