„Nem fog Szalah a PSG-be menni, már Mbappé is sok nekik most”

Mohamed Szalah, a Liverpool játékosa az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban a Manchester United ellen játszott mérkõzésen a manchesteri Old Trafford stadionban 2021. október 24-én. MTI/AP/Rui Vieira
not image

Nagy Noel

2021. október 25. - 14:11

Az elmúlt hónapokban felröppentek a pletykák, hogy Mohammed Szalah a PSG-hez igazolhat, az egyik legismertebb átigazolási szakértő azonban ezzel szkeptikus.

Gianluca Di Marzio olasz transzferguru a Wett Freunde hírportálnak adott interjújában tért ki arra, hogy Mohammed Szalah szerinte hosszabbítani fog a Liverpool csapatával. Az egyiptomival, aki a világ egyik legjobban játszó focistája jelenleg, még nincs megállapodás a hosszabbításról.

„Egy klub sem tudja megengedni magának, másoknak meg nincs szüksége rá. Barcelonának nincs pénze, a Real Madridnak ott lesz Mbappé, a PSG-nek meg ott van Neymar és Messi. Olaszországban sem lesz pénze senkinek rá”

Di Marzio úgy látja, nem sok esély van arra, hogy a Paris Saint-Germain csapata leigazolja az egyiptomi támadót, mivel ott van számukra Messi és Neymar. Az olasz transzferguru úgy látja, már Mbappé is létszámon felüli a klubnál:

„PSG-nek ott van Messi és Neymar, már Mbappé is sok. Szalah hasonló játékos, mint Neymar, bár tény, hogy nem olyan, mint Mbappé. A PSG viszont bármikor beszerez jelentősebb profilokat, nem nagyon foglalkoznak a taktikával”

Mohammed Szalah kapcsán még a Real Madrid csapata szokott időről-időre felmerülni, főleg a csapathoz köthető spanyol sajtótermékek körében, de az elmúlt évek találgatásain felül érdemleges tárgyalás nem történt az ügyben.