Clouds
21 Budapest
Dollár
359,60 Ft
Euró
390,79 Ft
Font
445,73 Ft
Bitcoin
23,824 $

Szabó Zsófi szívdöglesztő szelfije a Reggeliben

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szabó Zsófi sokat szerepel a bulvársajtóban, még akkor is, ha óvja a magánéletét, mert arról nem sokat tudni.

A fiatal édesanya a korábbi években is rendszeres szereplője volt a médiának, a bulvármédiának. Ez kikerülhetetlen, ha az embert az egész ország ismeri, rengeteg követője van, és időről időre érdekes dolgok történnek vele.

Soron kívül Egyre több a halálos gombafertőzés, de zombiapokalipszistől nem kell tartani

Szabó Zsófi élete sem unalmas, ugyanakkor ő azon hírességek közé tartozik, akik valóban megszűrik a tartalmaikat. Óvják a magánéletüket, ami az egyik legfontosabb, különösen ezekben az időkben.

Nehéz megfelelni az embereknek, akik bármibe képesek belekötni. Vannak, akik félmondatok alapján ítélik meg a társaikat, és a sztárok mindig is ki voltak téve ennek, ami biztosan nem fog változni.

Ez már csak így működik, és a közösségi média elterjedésével csak rosszabb lett a helyzet. Ennek is köszönhető az, hogy sok sztár kevesebbet mutat az életéből, máskülönben a többség nyitott lenne.

Zsófi is tudna erről mesélni, aki a Reggeli egyik műsorvezetője, immáron évek óta. Imádja a munkáját, szeret csinosan öltözködni, és a sminkek sem maradhatnak ki az életéből, már csak a Reggeli miatt sem, melynek hivatalos Instagram oldala megosztott egy nagyon szexi szelfit a műsorvezetőjéről.

Még több bulvár: G.w.M-et az is boldoggá teszi, amilkor beül a drága autójába