18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
423,15 Ft
Euró
407,67 Ft
Font
456,05 Ft
Bitcoin
19,992 $

Szabó Győző mindennap lőtte magát heroinnal, valamikor azzal indult a reggele

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021. október 9. - 10:27

Megdöbbentő vallomáson van túl Szabó Győző, aki ékes példája annak, hogy segítséggel és nagy akaraterővel, illetve egy kis szerencsével ilyen szintű függőségből is ki lehet jönni.

Magyarország egyik legnagyobb színészéről csak kevesen tudhatták, hogy elmerült a kábítószerek világában, ráadásul a heroinra kapott rá, amiről mindenki tudja, hogy milyen gyorsan képes függőséget okozni, és mekkora károkat okoz.

Soron kívül Nyerő Páros: pincsikutya jelzővel illette Bea Megyeri Csilláékat Hódi Pameláék kapcsán

Győző a könyve megírása kapcsán elmesélte, amikor biztossá vált, hogy az írása megjelenik, leült beszélni a lányával, a volt feleségével, aki azonban tudott a dolgokról, majd jöttek a szülők.

A vidéken élő hozzátartozók semmit sem tudtak: „Elmondtam anyukáméknak, hogy van ez a könyv, és mit csináltam.” – mondta Győző Hajdú Péter műsorában a LifeTV-n. „2013-ban tudták meg, hogy az ő, 1984-ben Budapestre távozó fiúk éppen mit csinált, mert ők egyáltalán nem voltak ez alatt a kontroll alatt.”

Arra azonban mindig figyelt, hogy amikor találkozott velük abban az időszakban, tiszta legyen, ne lássanak rajta semmit. Voltak idők, amikor csak egy napig bírta drog nélkül, vagy minden egyes nap belőtte magát heroinnal. „Ez 3-4 négy év után alakult ki.”

„És akkor minden nap drogoztál?” Igen. „És akkor minden nap heroin?” Igen. „Minden nap heroint adtál vénába magadnak?” Igen. Győző megdöbbentően őszintén beszélt a kábítószerezésről, és azt is elárulta, saját maga vette rá arra, hogy heroinozzon, mert ki akarta próbálni.

Szabó Győzőt nem egy alkalommal kapták el a rendőrök heroin miatt

Eleinte úgy csinálta, hogy volt még legalább egy ember mellette, mert tudta, addig kevésbé van veszélyben. Akkor nem érezte, hogy ennek nagy súlyos következményei lesznek, csak többet és többet akart. Ugyanakkor senki nem látta rajta, ugyanúgy dolgozott, edzett, tette a dolgát, mint azelőtt.

Kezdetben napi egy adag elegendő volt, míg máskor akkor is csinálták, amikor nem érezték szükségesnek. Ezekben az időkben időről időre azzal indult a napja, hogy belőtte magát.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.