18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
433,24 Ft
Euró
418,12 Ft
Font
466,89 Ft
Bitcoin
19,393 $

Szabó Győzőt nem egy alkalommal kapták el a rendőrök heroin miatt

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021. október 9. - 07:17

Kegyetlen őszinteséggel beszélt a híres színész a kábítószeres időszakáról, ami akár az életébe is kerülhetett volna.

Szabó Győző egészen kiváló színész, mind a színpadon, mind a filmvásznon. Már húsz évvel ezelőtt is ünnepelt sztár volt, a Valami Amerika számára is hatalmas sikert hozott Magyarországon.

Soron kívül 17-en vesztették életüket egy étteremben kitört tűz miatt Északkelet-Kínában

A drog bűvölete azonban őt is behálózta, ami minden túlzás nélkül az életébe kerülhetett volna. Győző szerencsére ki tudott jönni ebből, és ma már mindenfajta stressz nélkül beszél arról az időszakáról.

„Amikor az első razziában elkaptak civil ruhás rendőrök, akkor négyen voltunk a lakásban, minket elvittek. Letartóztattak, bevittek azt hiszem a 8. kerületi rendőrkapitányságra.”

„Akkoriban tévéműsorokban, heti szintű kabaréműsorokban voltam, forgattam a filmeket.” Élesen emlékszik arra, hogy a nyomozó megkérdezte tőle, ugye nem örülne, ha a Blikk címlapjára kerülne.

Győzike iszonyat felkapta a vizet, mindent vettek a kamerák

„Az volt a mákunk, hogy mi csak egyszeri használók voltunk.” – árulta el a sztár Hajdúnak az esti beszélgetés ideje alatt. Győző elismerte, nem ez volt az egyetlen ilyen eset, többször is letartóztatták az évek alatt.

„Többször elkaptak.” – mesélte a színész, Hajdú pedig megkérdezte tőle, nem volt-e kellemetlen, ha esetleg mindezt megtudják a szülők, vajon mit fognak szólni. „Kit érdekel olyankor, hogy ki, mit tud? Kit érdekel? Te rosszul vagy, neked menni kell, neked meg kell csinálni, neked jobban kell, hogy legyél.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.