Clouds
21 Budapest
Dollár
356,24 Ft
Euró
387,23 Ft
Font
437,42 Ft
Bitcoin
27,338 $

Nem győzik dicsérni Szabó Dóra szépségét és formáját

Fotó: Instagram/Szabó Dóra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szabó Dóra mosolya sokat elárul, mennyire boldog és kiegyensúlyozott a távoli ázsiai szigeten, ahol teljesen más mederben zajlik az élet.

Időről időre rá kell eszmélnünk arra, mennyire rohanó az életünk, és megrázóan kevés időt számunk magunkra, a lelki, a testi és a mentális fejlődésünkre. Ez pedig fájó, mert az ember összességben arra is teremtetett, hogy minél többet hozzon ki magából.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Rengeteg a lehetőség erre, mégsem mondunk rájuk igent, vagy észre sem vesszük azokat. Fontos, hogy fejlődjünk, és mindezt tudatosan tegyünk, amivel a környezetünk is jobbá válhat, nemcsak mi magunk.

Mindenkinek mások a lehetőségeik erre, de ha ott van az esély arra, hogy változtassunk, akkor tegyük meg! Sosem késő változtatni, jobbnak lenni és többé válni, hiszen valóban erről is szól az életünk.

Szabó Dóra, aki egy ideje Balin éli az életet, abszolúte harmóniába kerülhetett saját magával. Ez a formáján is visszaköszön, és csak úgy ragyog a mosolya, nagyon boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnik.

Lassan 20 ezer követőt számolhat az Instagram oldalán, ahol rendszeresen jelentkezik balis, jógás tartalmakkal. Most épp egy medence széléről köszönt be, és természetesen a dicséretek sem maradhattak el.