Dollár
392,12 Ft
Euró
405,81 Ft
Font
469,72 Ft
Bitcoin
16,879 $

Szabó Dóra szuper-szexi fenékformája a vízben

Fotó: Instagram/Szabó Dóra

Takács Petra

2022. október 3. - 06:56

Egy újabb sejtelmes és igazán minőségi fotó Szabó Dóráról, aki az egyik legcsinosabb sztárnak mondhatja magát idehaza, és a divat is a kisujjában van.

A divatos és trendi nők mindig fel tudják hívni magukra a figyelmet, járjanak bárhol. Valahogy a vérükben van a divat világa, és ez erősen visszaköszön a szettjeiken, amikor ügyesen és nagy részletességgel állítanak össze.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsányék igyekeznek blokkolni az EU-s pénzek megérkezését

Sokat lehet tanulni tőlük, és köszönhetően a közösségi médiás oldalaknak, emberek milliói inspirálódhatnak, akár Magyarországon is. Nem kell mindig feltétlen egy külföldi hírességet figyelni ehhez, idehaza is nagyon sok olyan sztár van, aki magas szinten űzi a divatot.

Ez egyúttal művészet is, tehát mindenki úgy „fest a vásznon”, ahogyan szeretne, nincs szükség arra, hogy ugyanazt hordjuk. Egy-egy kiegészítővel nagyon is sokat tudunk dobni az összeállításunkon, ami Szabó Dórira is jellemző.

Az egyik legcsinosabban öltöző sztár, amihez a formája is megvan, így a ruhák még inkább visszaadják azt a világot, amit sugallni szeretnének. Különleges ebben létezni, és követni a legújabb trendeket, amik szintén inspirálóak.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.