18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Fedélzeti kamera rögzítette, ahogy elütnek egy szabálytalan gyalogost a Váci úton – videó

Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat
not image

Kornis Vivien

2021. július 1. - 08:32

A környéken dolgozók szerint nagyon gyakran történik baleset a Váci út érintett szakaszán, mert nincs gyalogos-átkelőhely a közelben.

Egy gyalogos az ötsávos Váci úton próbált meg átszaladni a fővárosban, ám az utolsó sávban érkező autós már nem tudott időben megállni a szabálytalanul közlekedő férfi előtt, és elütötte őt.

A Tények tudósítása szerint a balesetet az egyik autó fedélzeti kamerája is rögzítette, a felkavaró képsorok megtekinthetők a műsor vonatkozó részében: 

A közelben dolgozók szerint a Váci út ezen szakaszán gyakori a gázolás, sokszor szaladnak át szabálytalanul a gyalogosok a soksávos, forgalmas úton a bevásárlóközpont előtt. 

Egy környéken dolgozó férfi szerint az a legnagyobb probléma, hogy a közelben nincs gyalogos-átkelőhely, hiszen a legközelebbi zebra messze van, az M3-mas metró Nyugati Pályaudvar megállójához tartozó aluljáró pedig szintén távolra esik. 

A férfi szerint mind az idősek, mind a fiatalok gyakran vágnak át az útszakaszon a környéken, sokan vannak, akik kisgyermekekekkel rohannak át a forgalmas úton. 

Az elgázolt 27 éves férfit fej- és végtagsérülésekkel, ellátást követően a mentők stabil állapotban kórházba szállították. Szabálysértési eljárást indított ellene a rendőrség.