Dollár
382,74 Ft
Euró
392,32 Ft
Font
463,75 Ft
Bitcoin
24,853 $

Survivor: videón, ahogy Zsófi majdnem kiesik a döntő előtt, őrület volt a vége

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 15. - 11:50

Zsófi hiába ért fel elsőként a toronyba, majdnem csak harmadikként zárt, ami azt jelentette volna, hogy Juliska jut be helyette a döntőbe.

Bármi is történjék ma este az utolsó törzsi tanácson, ahol eldől, ki nyeri meg a 20 millió forintos fődíjat, Zsófi hatalmas nyertese a Survivor idei évadának, mert megmutatta, hogy a nők igenis lehetnek olyan erősek, mint a férfiak, vagy még erősebbek is.

Soron kívül Eljött a nap, újra jár a 3-as metró a déli szakaszon

Egészen elképesztő, hogy ez a fiatal lány mit tett le az asztalra ebben a több mint 40 napban. Lehet őt szeretni vagy utálni, a teljesítmény egyértelműen az ő neve mellett szól, és nála jobban senki sem érdemelné meg a végső győzelmet.

Mindenki másnál több játékot nyert, és a sok támadás ellenére sem tört meg. Valóban hihetetlen, amit véghez tudott vinni, és maximálisan büszke lehet erre, akárcsak a családja.

Survivor-Sabira kemény nyilatkozata: Bálintot és Kabátot végképp nem akarja látni

Zsófi az utolsó játékban is óriásit ment, szinte végig a leggyorsabb volt, Dani is csak tartani tudta vele a tempót, megelőzni nemigazán. A vége azonban drámai módon alakult, hiába ért fel elsőként a toronyba a civilek legjobbja.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.