Survivor-Sabira kemény nyilatkozata: Bálintot és Kabátot végképp nem akarja látni

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 15. - 07:09

Sabira nagyon érdekes nyilatkozatot adott arról, hogy kvázi senki mással nem akar találkozni a Survivor-ből, csak Danival és Niltonnal.

Sabira sincs már versenyben a fődíjért, a Holtak Szigetén két egymást követő alkalommal is veszített, és kizárólag Alexnek köszönheti azt, hogy egyáltalán esélyt kapott a folytatásra.

Alex kettejük párbaján monumentális vereséget mért rá, és ha Dani nem beszéli rá arra a színésznőt, hogy csak Niltont tegyék ki a játékból, akkor Sabira biztosan nem kap harmadik esélyt.

A második esélyét a Holtak Szigete jelentette, ahonnan Dani tért vissza, és ő lesz az, aki megküzdhet a főnyereményért Zsófival, aki kis híján vert helyzetből majdnem kiesett csütörtökön.

Sabira az RTL Klub stábjának adott interjújában beszélt arról, hogy csak két emberre kíváncsi a játékból, akik között Zsófi egyelőre nincs ott, de ezen nem lepődhetünk meg, főleg azok után, amit a fiatal lányról mondott Daninak a hajóútja alatt.

„Niltonnal és Danival vagyok a legjobban. Velük szeretném is folytatni, és tervezek is velük. A többieket annyira nem szeretném látni, és akit végképp nem szeretnék látni, az pedig Bálint, meg Kabát Peti.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.