Nagyon kemény szavak a Survivorben: „Innentől kezdve ez a csávó megszűnt számomra létezni”

not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 15. - 18:50

Nilton olyannyira kihúzta a gyufát, hogy valószínűleg a következő alkalommal azonnal mepróbálják kirakni őt a versenyből.

Érdekesen alakulnak az események a Survivor-ben, miután Gábor feladta és Zsófi tért vissza a helyére, ami sokként érte Tibort. A másik csapatnál sincs minden rendben, és a törzsi gyűlésen komoly meglepetés született.

Rózsa igyekezett úgy taktikázni, hogy a celebeket maga mellé állítsa, ám a terve messze nem úgy sült el, és őt szavazták ki, noha Bálint és Dani gondolta magát a legnagyobb veszélyben. Mindketten Niltonnal próbáltak üzletet kötni, mert volt egy védettséget jelentő amulettje.

Várható volt, hogy a furcsa végeredmény után Nilton össztűz alá fog kerülni, főleg Bálint részéről, akivel volt egy megállapodása, de azt felrúgta. Sőt, a legnagyobb csavar az a történetben, hogy Nilton elmondása szerint elhagyta az amulettjét.

Survivor: megrázó pillanatokat rögzítettek a kamerák Tiborról

A története szerint már elege volt abból, hogy mindenki az amulettjére hajtott, és nem tudta, ki milyen okból beszél vele, és elásta a tárgyat. Amikor elment a megjelölt helyre a lapáttal, már nem volt ott az amulett.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.