Survivor: na ne, ez már hihetetlen, ő esett ki a versenyből

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 14. - 22:41

Tippelni sem tippeltünk volna arra a versenyzőre, aki legutóbb esett ki a versenyből egy újabb őrült fordulat részeként.

Tudhattuk, hogy nagyon trükkös lesz a keddi nap, már csak amiatt is, hogy Gábor feladása miatt visszatérhetett az egyik versenyző. Ez a versenyző Zsófi volt, amivel Tibi legrosszabb rémálma valósult meg.

A sokk ezzel nem ért véget, mert a celebek közül ketten nagyon csalódtak Mátéban, köztük Evelinnel, amiért elmondta Alexnek a védettségi titkát, illetve azonnal félrehívta beszélgetni Zsófit. Ennek még biztosan lesz folytatása, ha ők kerülnek sorra, és szavazniuk kell.

Mivel nyertek, a másik csapaton volt a sor, ahol Dani és Bálint lehetett a legnagyobb veszélyben, legalábbis úgy tűnt. Niltont próbálták győzködni, hogy adja át az amulettjét, de az újonc nemigazán volt a helyzet magaslatán, bár azzal mindenképpen jó döntést hozott, hogy magának sem használta fel.

Survivor: bitang nagy fordulat, Zsófi visszatért, Tibi kikészült

Emiatt őt a következő körben is nehéz lesz kiszavazni, ám ami ezt követően történt, arra egyáltalán nem számítottunk, és valószínűleg a nézők többsége sem. Mindenki arra gondolt, hogy Dani és Bálint közül dől el a kieső sorsa, de Dani alig kapott szavazatot.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.