Survivor: megrázó pillanatokat rögzítettek a kamerák Tiborról

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Nem mernénk rá megesküdni, hogy Tibor nem adja fel a versenyt, hatalmas lelki harcot vív, ráadásul visszatért Zsófi, ami arra késztetheti, hogy kisétáljon a szigetről.

Tibor is hatalmas elánnal vágott neki a versenynek, de egy tragikus hír mindent megváltoztatott. Odakint tudta meg, hogy elhunyt a testvére, és azóta is szenved, nem tud úgy gyászolni, ahogy ő azt szeretné.

Soron kívül Esztergomi robbantás: szlovák bombát használt az elkövető a TEK ellen

Nem könnyű számára, mert távol van a szeretteitől, illetve idegenek veszik körül, akik próbálnak neki segíteni, de ez közel sem ilyen egyszerű. Tibor láthatóan egyre mélyebbre kerül, hiába fogadta be az új törzs, és lehetséges, hogy feladja.

Zsófi visszatérése is csak azt erősítheti meg benne, hogy jobb, ha távozik a szigetről. Drámai képsorokat rögzítettek a kamerák, amikor a versenyző levelet kapott otthonról, amit Zsófi adott át számára.

Tibor a megosztóbb személyiségek közé sorolható a versenyben, mert sokan őt tartják felelősnek azért, hogy Zsófival nem jött ki az előző csapat, de az vitathatatlan, hogy pokoli fájdalmak dúlhatnak benne.

Survivor: na ne, ez már hihetetlen, ő esett ki a versenyből

A levél elolvasása után minden eddiginél mélyebb pontra került, és rögtön elsírta magát. Úgy döntött, hogy felolvassa azt a többieknek, melynek ideje alatt kiderült, hogy a család maximálisan támogatja őt, és arra kérik, hogy tartson ki.

Lapozó: 1 2