Dollár
424,06 Ft
Euró
412,89 Ft
Font
461,74 Ft
Bitcoin
19,535 $

Már lehet jelentkezni a Super TV2 vadonatúj műsorára, ami hatalmas durranásnak ígérkezik

Fotó: TV2 Magyarország
not image

Takács Petra

2022. július 19. - 17:11

A TV2 rengeteg műsorral készül a következő hónapokban, köztük olyanokkal, amiket eddig nem láthattunk.

Hamarosan vadonatúj, látványos napi dating show indul a Super TV2 műsorán.A Money or Love – Fogadj a szerelemre! más szemszögből közelíti meg a párkeresés folyamatát! – olvasható a TV2 Magyarország közleményében.

Soron kívül ENSZ-képviselő: „a nyugati nemzetek országunk feldarabolására törekszenek”

Hamarosan hatalmas kaland veszi kezdetét a Karib-térségben, ahol a Super TV2 vadonatúj produkciója, a Money or Love – Fogadj a szerelemre! epizódjai forognak majd. A vadonatúj napi dating showban a szereplőknek nem lesz egyszerű dolguk, hiszen heteken át amellett, hogy randiznak, különböző játékos feladatokat is meg kell oldaniuk, hogy egyre közelebb kerüljenek választottjukhoz, na meg a 10 millió forintos fődíjhoz.

A TV2 nagyszabású műsorában debütál Kulcsár Edina és G.w.M.

„Ilyen nagyszabású, több hónapig tartó napi műsort tengerentúlról nem forgatott még senki kábelcsatornára. Egy olyan produkcióról van szó, amelybe a nézők is interaktívan beszólhatnak, befolyásolva, hogy a szereplők közül ki essen ki.

A formátum érdekessége, hogy míg az ilyen produkciókban általában összeeresztik a résztvevőket, ebben a fiúk és a lányok külön laknak, még azért is meg kell küzdeniük, hogy beszélgethessenek egymással.

Lapozó: 1 2