Clouds
21 Budapest
Dollár
354,58 Ft
Euró
386,26 Ft
Font
432,96 Ft
Bitcoin
23,615 $

A Steamen megváltoztatták a Starfield megjelenési dátumát

TÉMÁK:
#steam
Fotó: Bethesda
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Noha eme változtatással sem tudtunk meg többet a várva várt játékról, feltételezhetjük, hogy hamarosan ténylegesen debütál a Bethesda űr-RPG-je.

Ha ellátogatunk a Steamre, láthatjuk, hogy megváltoztatták a megjelenési dátumot, és a korábbi “2023” helyett már csak a “Coming Soon” szerepel. A Starfield kétségkívül az év egyik legjobban várt címe, és szinte borítékolható, hogy elsöprő sikert fog aratni, amikor végre megjelenik.

Soron kívül Elindult a bértárgyalás az Audi Hungariánál, ezt követeli a szakszervezet

Azt azonban továbbra sem tudja senki, hogy a kiadó mikor tervezi nyilvánosságra hozni a megjelenési dátumot, így addig marad a találgatás: az egyik esélyes dátum április 12. lenne, ugyanis ez hivatalosan is a Nemzetközi Űrhajózási Nap, így stílszerű lenne épp ezen a napon kiadni a játékot.

Ez persze csak spekuláció, és egyelőre sem a Bethesda, sem pedig az anyacég, a ZeniMax nem erősítette meg. Mindenesetre, annyi biztos, hogy még idén megjelenik a játék, abban azonban csak reménykedhetünk, hogy még 2023 első felében debütál.

Mivel azonban az Xbox és a Bethesda fejlesztői Livestreamje január 25-re van kitűzve, nagy eséllyel csepegtetnek majd némi információt a várható megjelenés kapcsán is. Mindenesetre, a hírek szerint a játéktesztelők imádták a Starfieldet, ami remek előjel, habár már így is bőven csúszik a megjelenés ahhoz képest, hogy 2022 végére ígérték.