Clouds
21 Budapest
Dollár
344,72 Ft
Euró
370,93 Ft
Font
431,78 Ft
Bitcoin
26,896 $

A Sony bejelentette, a jövő héten jön a PlayStation Showcase

TÉMÁK:
#bejelentés #Sony
Fotó: MTI/EPA/Christopher Jue
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A vártnál kicsit korábban, május 24-én tartják a PlayStation Showcase-t.

A Verge jelentése szerint idén egy kicsit korábban kezdődik a játékesemények nyara, a Sony hamarosan megrendezésre kerülő eseményén pedig várhatóan a PS5-re és a PS VR2-re érkező játékok kapcsán is kapunk pár új információt.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

A Sony ugyanis bejelentette, hogy a vártnál korábban, május 24-én, 13:00-ás kezdéssel tartják meg az egyórásra tervezett PlayStation Showcase eseményt.

Kissé meglepő, hogy ilyen hamar, ám valószínűleg sokan fognak örülni a jövő héten tartandó eseménynek, hiszen bejelentésük alapján egy kifejezetten nagyszabású eseményre készülhetünk, mely a Sony szerint több mint egy órás lesz.

A PlayStation Showcase keretében a vállalat közlése szerint a PS5-re és a PS VR2-re hamarosan érkező játékok kapcsán is kapunk pár friss infót:

„Várhatóan bepillantást nyerhetünk a PlayStation Studios számos új alkotásába, valamint harmadik feles partnereink és indie alkotóink varázslatos játékaiba.”

Az eseményt a YouTube-on és a Twitchen is streamelni fogják. Ami a várható eseményeket illeti, a Sony számos közelgő kasszasikerrel készül, köztük a Spider-Man 2-vel és a Wolverine szuperhősös játékokkal, de a Death Stranding 2 bejelentésén sem lepődnénk meg.

A Sony közleményében említett egy „új IP-t” is, ami azt jelenti, hogy egy váratlan, új címre is számíthatunk a hamarosan megrendezésre kerülő eseményen. Végezetül pedig fontos megjegyezni, hogy mivel ismét nem lesz E3, az olyan vállalatok, mint például a Sony magukra vállalják a komoly hírek bejelentését, így biztosan tartogat meglepetéseket az esemény minden gamer számára.