Clouds
21 Budapest
Dollár
353,32 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,82 Ft
Bitcoin
23,546 $

Mire számíthatunk az Insomniac Games-től 2023-ban?

TÉMÁK:
#2023 #Sony
Fotó: Insomniac Games
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Erős évnek néz elébe az Insomniac Games, annak ellenére, hogy mindössze egyetlen cím megjelenését erősítették meg. Egynél azonban több újdonságra is számíthatunk!

Noha alig pár nap van vissza 2022-ből, a Sony és a PlayStation jövőjét is rejtély övezi: annyi biztos, hogy a Horizon Forbidden Westhez érkezik néhány DLC és egy VR-kísérőjáték, illetve a PS VR2 is várhatóan 2023 elején fog megjelenni. Pár sorozatot leszámítva azonban a jövőre megjelenő PlayStation-címek javarészt ismeretlenek.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

A Sony idén érezhetően visszafogta a State of Playt és a PlayStation Showcase-t is, előbbit pedig jóformán a harmadik féltől származó játékoknak szentelte. Mi tagadás, ténylegesen elférne pár erős harmadik feles cím a PS5-re, főként a Square Enix részéről, egyelőre csak találgatni tudunk az infómorzsák alapján.

Sok stúdió, még annál is több lehetőség

Fotó: Sony

A Sony megannyi stúdiója közül – a Naughty Dog, a Santa Monica Studio, a Bend Studio, a Sucker Punch és a nemrég felvásárolt Bluepoint Games – a jelenleg legismertebb programmal az Insomniac Games rendelkezik.

Aki esetleg nem tudná, ez a nagyhatalmú fejlesztőcég készítette az eredeti Ratchet & Clank-sorozatot, ám miután 2019-ben felvásárolta a Sony, kétségkívül a vállalat egyik legnevesebb stúdiójává nőtte ki magát.

Ehhez persze az is kellett, hogy megkapják a lehetőséget arra, hogy elkészítsék agy sikerű és hatalmas népszerűségnek örvendő Marvel’s Spider-Man sorozatot, így nincs kétségünk afelől, hogy az Insomniacnak garantáltan jól fog indulni a 2023-as év.

Marvel’s Spider-Man 2 és Marvel’s Wolverine

Fotó: YouTube

Ha más nem is, egy dolog biztos: 2023 végén érkezni fog egy hatalmas cím az Insomniactól, ami nem más, mint a Marvel’s Spider-Man 2! Első körben a játék egyik írója ejtette el az infómorzsát, később azonban megerősítette a stúdió is. Magáról a játékról egyelőre vajmi keveset tudunk, azon kívül, hogy Peter, Miles, Kraven, a vadász és Venom is szerepelni fog benne.

Nem kérdés, hogy rendkívül szórakoztató és látványos játék lesz a második rész, alapul véve az előző két játékot; ám további információkat nagy eséllyel csak jövőre kapunk majd a Sonytól.

Ahogy a Game Rant is írja, a Pókember-játék mellett egy másik Marvel alkotás is készülőben van, nevezetesen a Marvel’s Wolverine, s bár sokan kétkedve fogadták a hírt, mivel a korábbi X-Manre fókuszáló játékok nem mondhatók túlzottan sikeresnek, ha abból indulunk ki, hogy milyen zseniális lett az előző két Pókember-játék, nem kell aggódnunk a Wolverine sikeréért sem.