Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,604 $

Exatlon: Krisztián már várja, hogy a kórházban rendbe rakják a kezeit

Fotó: Instagram/Palik László
not image

Hujber Dávid

2021. május 15. - 13:16

Ugyanakkor néha azt érzi, hogy milyen jó lett volna még futni a pályán a bajnokokkal, de erre már nem lehet lehetősége.

Nem volt teljesen váratlan Palik László bejelentése, hiszen Krisztiánnak már a másik keze is megsérült. Kiderült, hogy mindkét keze súlyosan sérült, így az orvosok nem tehettek mást, minthogy leállították a bajnokot.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

„Azzal, hogy nem volt rendes kezem, szerintem jól el fognak boldogulni, mert én kicsit visszahúztam őket az utóbbi időben, de igen, ahogy mondod, az utolsó kezdő bajnok voltam.” – mondta Krisztián a Gelencsér Timinek adott videós interjújában.

„Tényleg kár… még mindig ilyen össze-vissza változnak bennem az érzelmek, egyébként, most is. Néha úgy érzem, hogy örülök egy picit, megkönnyebbültem. Most már hamarosan remélem, hogy bejutok egy kórházba, és rendbe rakják az ujjaimat, illetve a két kezemet.”

„De van, hogy szomorú vagyok, mert ott szeretnék lenni a csapat mellett a pályán futni, és tényleg utolsó kezdőként a lehető legtovább elvinni, ezzel is a kezdők becsületét megvédeni, megóvni.” – folytatta a bajnok.

Exatlon: szívszorító videón, ahogy Krisztián elköszön a bajnokoktól és a kihívóktól

„Én még abszolút hiszek a csapatban egyébként. Hárman maradtak, minden bizalmam bennük van, és tudom, hogy ők képesek rá. Van bennük annyi erő, hogy ezt meg tudják csinálni.” – zárta le az interjút Krisztián.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.