Sokkolóan szexi ezen a képen Vasvári Vivien, hihetetlenül jól néz ki

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
not image

Takács Petra

2021. április 18. - 15:37

Vivien ezúttal egy végtelenül dögös fehérneműben nyűgözte le a követőtáborát, akik hirtelen szóhoz sem tudtak jutni.

Vasvári Vivien tavaly október közepén ünnepelhette a 30. születésnapját, ami nyilván a koronavírus miatt nem lehetett olyan, mint általában. Ez egy olyan időszak, amikor saját, családunk és mások érdekében is kissé vissza kell fognunk a dolgokat.

Ugyanakkor jó hír, hogy látótávolságba került a régi életünk visszakapása, amire már oly régóta várunk. Azzal, hogy rengeteg vakcina érkezik az országba a következő időszakban, elsősorban a keleti beszállítóktól, drasztikusan felgyorsulhat az immunizálás.

A sztárok egymást váltják a posztokban az oltásokkal, ezzel is meggyőzvén a honfitársaikat arról, hogy mennyire fontos az oltásra való regisztráció. Ha ez megtörténik, akkor még hamarabb kaphatjuk vissza az életünket.

Kilenc kép, ami bizonyítja, hogy Kate Hudson mennyire jó nő

Vivien is várhatja már azt a pillanatot, amikor újra minden a helyére kerül, de egy biztos, rajta egy pillanatra sem látszik a „karanténhatás”, mert a teste valami elképesztően szexi, abszolúte csúcsformában van.

Inkább az a kérdés, hogy mikor nincs abban… Magyarország egyik legszebb és legformásabb női testét egy rendkívül dögös, szexi fehérneműben csodálhatjuk meg. Nemigazán tudunk már erre mit mondani… Minden elismerésünk!