Clouds
21 Budapest
Dollár
367,94 Ft
Euró
394,78 Ft
Font
442,47 Ft
Bitcoin
22,832 $

A 17 éves Schobert Norbi már a hegyekben síel (fotók)

Fotó: Instagram/Schobert Norbi Jr.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Remekül érzi magát a családjával Schobert Norbi, aki imád sportolni, és a síelés is a kedvencei közé tartozhat.

Schobert Norbi 17 éves fia komoly médiakarriert futhat be a következő években, ha ezt a pályát választja. Még mindig nagyon fiatal ahhoz, hogy döntsön, és a tanulmányai mellett is lehet lehetősége arra, hogy különböző műsorokban szerepeljen.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Többször hallhattuk már tőle, hogy milyen fontosnak tartja a tanulást, tudása bővítését, és nem kérdés, hogy továbbtanulásra készül. Hogy merre viszi majd az útja, egyelőre nem tudni, de közben egyre népszerűbbé válik.

A televíziós csatornák számára sem mellékes, amikor valakire ilyen sokan kíváncsiak, és hallgatnak rá. Több mint 150 ezer követője van az Instagramon, és valószínűleg az év végére már 200 ezer fölött lesz.

Norbi számára a sport is meghatározó, minden nap edz, nem vesztegeti az idejét, illetve fiatal, a teste is másképpen reagál. Sokkal gyorsabban képes fejlődni és regenerálódni, miközben 10 év múlva is csak 27 éves lesz.

Érdekes lesz látni, merre viszi majd az útja az évek alatt, de a sport és a család szeretete biztosan megmarad neki. Jelenleg a hegyekben síel a családjával, amiről megosztott pár fotót, hangolódván a következő napokra.

Még több bulvár: Szívdöglesztően jól néz ki Sári Évi ebben az extra szettben (fotók)