Clouds
21 Budapest
Dollár
365,41 Ft
Euró
391,77 Ft
Font
439,87 Ft
Bitcoin
23,136 $

Szívdöglesztően jól néz ki Sári Évi ebben az extra szettben (fotók)

Fotó: Instsagram/Sári Évi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy egészen különleges előadás egyik főszereplője volt Sári Évi, aki színésznőként és énekesnőként is megállja a helyét a színpadon.

Sári Évi imádja a különböző produkciókat, amik valami mást adnak, és igazán szórakoztatóak a nézők számára. A 2022-es éve is nagyon sűrűre sikeredett, nem panaszkodhatott, még az ünnepekre is voltak felkérései.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

Hálás is volt ezért, és dolgosan teltek ezek a napok számára, de kicsit sem bánta. Imád dolgozni, alkotni, új dolgokat bemutatni, miközben a közönség nagyon jól érzi magát, és elégedetten térnek haza.

Évi a hosszú évek alatt számtalan előadásban csillogtatta meg a tudását, és számtalan dicséretet kapott. Ez jelenleg sincs másképp, imádja, amit csinál, és a legutóbbi nagy show-ban ugyancsak kitett magáért.

Kiválóan sikerült az egyedi produkció, mindenki rendkívül elégedett volt, és jó hír, folytatódik a True Colors. Ennek kapcsán számolt be pár részletről Évi, és fotókat is csatolt, ahogyan ebben az extra szettben énekel és táncol.

“Egész jól” sikerült, szóval folytatjuk! Mondhatnám úgy is, hogy hiperszuperextrabrutálmenő volt Gyertek el, nem fogjátok megbánni! TRUE COLORS – dinner show – KIOSK Budapest. Január 21. Infó, foglalás, jegytípusok, árak: link a biomban!” – írta Évi a posztjában.

Még több bulvár: Ilyen aranyosan várja a hétvégét Cserpes Laura