Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $

Így köszöntötte Schobert Norbi a 19 éves lányát, Larát

Fotó: Instagram/Schobert Norbert
not image

Takács Petra

2022. október 6. - 12:48

19 esztendős lett Schobert Lara, aki az első nagykorú gyermek a családban, de az idősebbik fiútestvére sincs messze attól, hogy betöltse a 18-at.

Schobert Norbi nemrég arról beszélt, hogy jegeli a nyugdíjtémát, látván a jelenlegi gazdasági helyeztet, ami egyre súlyosabb károkat okoz, többek között neki is. Amíg a szankciók érvényben maradnak és nem kötnek békét egymással a felek, addig nemigazán várható javulás Európában.

Soron kívül Menczer 10 pontban üzent Gyurcsánynak: ez a legnagyobb különbség Orbán és közte

Norbi küzd azért, hogy az embereknek jobb legyen, akikkel együtt dolgozik, és természetesen továbbra is nagy figyelmet fordít azokra, akik le szeretnének fogyni, vagy szimplán egészségesebben élnének.

A három gyermekére a legbüszkébb, mindhárman nagyon más karakterek, és ez így van rendjén. Schobert Lara például a TV2 családjának részeként folytatja tovább, ami egyúttal egy komolyabb médiakarriert is előrevetíthet.

A születésnapos fiatal a Sztárban Sztár leszek! idei évadának online riportere lett, ami hatalmas lehetőség, sokan lennének a helyében. Azóta interjút is adott, sok érdekes kérdésre válaszolt, így azt is megtudhattuk, miért nem szereti a magassarkút.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.