Dollár
389,80 Ft
Euró
408,24 Ft
Font
471,01 Ft
Bitcoin
16,200 $

Interjú Schobert Larával: már most bizonyított a Sztárban Sztár leszek!-ben

Fotó: TV2Play
not image

Hujber Dávid

2022. október 5. - 15:59

Schobert Lara kvázi a vele készült videós interjúban bizonyította, hogy a TV2 remekül döntött, mivel kiváló kommunikációs képességei vannak, amiről eddig nem igazán tudhattunk, hiszen keveset szerepelt, nem hallatta a hangját, de most itt a nagy lehetőség.

Mint arról korábban beszámoltunk, Schobert Lara lett a Sztárban Sztár leszek! online riportere, ami egy újabb izgalmas és jó döntés a TV2 részéről, hiszen Rubint Réka lánya rendkívül népszerű a közösségi médiában, fiatal, csinos, kiváló kommunikációs képességei vannak, és nem utolsó sorban nagyon is érzi azt, hogyan működnek a mai fiatalok.

Soron kívül Mexikói bokszoló fenyegette meg Lionel Messit a „tiszteletlen” ünneplés miatt 

Abszolúte az év egyik legnagyobb dobása lehet Lara alkalmazása, akit ezzel rögtön bedobnak a mély vízbe. Ügyesen titkolták a dolgokat, és a háttérben valószínűleg egy ideje már folyhattak a munkálatok a közös munka kapcsán.

Larával készült egy interjú, ami alatt számos kérdésre válaszolt, többek között arra is, mi a kedvenc étele, illetve azt is megtudhattuk, melyik mester csapatát választaná, ha énekesként elindult volna a műsorban, ami egy nap talán még meg is történhet, mert a hangi adottságai is kiválóak, van benne a potenciál.

Valószínűleg Majka és Pápai Joci között döntene, nem tudna ellenállni a humoros karaktereknek, akiktől szintén sokat tanulhatna. „Kimondhatom, hogy gyűlölöm a magassarkút.” – válaszolt arra a kérdésre, mit hord szívesebben, magassarkút vagy sportcipőt. Ennek egész egyszerűen kényelmi okai vannak, így javarészt sportosabb cipőkben láthatjuk.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2