Dollár
388,46 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,98 Ft
Bitcoin
16,971 $

Hatalmas bejelentés: Schobert Lara csatlakozik a Sztárban Sztár leszek! csapatához

Fotó: Instagram/Sztárban Sztár
not image

Hujber Dávid

2022. október 5. - 15:09

Schobert Lara, Rubint Réka és Schobert Norbi lánya kapta meg a lehetőséget arra, hogy a Sztárban Sztár leszek! 2022-es évadának online riportere legyen.

Schobert Larát az egész ország ismeri, ami nem meglepő, mivel Rubint Réka és Schobert Norbi lánya. Mintha csak tegnap lett volna, amikor bejelentették Lara megszületését, ám azóta eltelt közel 20 esztendő.

Villámgyorsan telik az idő, és már ott tartunk, hogy a kis Larából felnőtt nő lett, akit ráadásul rengetegen követnek az Instagramon. Sokan döntöttek úgy, hogy csatlakoznak a követőtáborhoz az Instagram oldalán, aminek természetesen üzleti hatása is van.

Manapság sok fiatal dönt úgy, hogy a média különleges útjára lép, ahol számos nagy lehetőséget kaphat az ember, ha kellően tehetséges, kitartó és motivált. Nos, ez mind megvan Laránál, de arra nem számíthattunk, hogy a TV2 egyik riportere lesz.

Élete talán legnagyobb lehetősége ez, rengeteget tanulhat és az ország egyik legnézettebb műsorában fog dolgozni, miközben a „szomszédban”, a Dancing with the Stars harmadik szezonjában az édesanyja az egyik ő esélyes lehet.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2