Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,27 Ft
Euró
381,85 Ft
Font
445,00 Ft
Bitcoin
43,286 $

Együtt vacsorázott Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília

Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília nagyon jó barátnők, legutóbb is együtt vacsoráztak, kicsit kikapcsoltak.

Fotó: Rogán Cecília (b) és Sarka Kata versenyigazgatók, a zsűri tagjai a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny felkészítő táborának első, Miss Fashion alversenyén a siófoki Reed Luxury Hotel & Bistro szállodában 2023. május 30-án. MTI/Vasvári Tamás
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az ember életében mindig nagyon fontosak a barátságok, az igaz barátok, akik nem okoznak csalódást. Az is a természetes folyamat része, hogy vannak, akiket az utunk során elengedünk, mert egyszerűen másképpen fejlődünk.

Később eszmélünk csak rá, hogy egyesek már nem az életünk szerves részei, viszont ennek semmi köze ahhoz, hogy milyen a valódi kapcsolat. Nem kellenek viták ahhoz, hogy az emberek más úton haladjanak tovább. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Ugyanakkor olyan barátságok is léteznek, akik szinte végig velünk maradnak. Ők azok, akikkel végig szinte egy szinten haladunk az utunkon és sokat tesznek hozzá az életünkhöz, bármit megbeszélnek egymással.

A sztárok sem különböznek ebben, mindenkinek vannak ilyen erős baráti kapcsolatai. Sarka Kata és Rogán-Galál Cecília is nagyon jó barátnők, mindketten háromgyermekes édesanyák, akik igen látványos formában vannak.

Mindketten szeretik a divatot és igényesen öltözködnek. Legutóbb egy vacsorán találkoztak, ami minden bizonnyal jó hangulatban telt, és elegánsak voltak. A róluk készült fotót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.