Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
69,907 $

Sylvester Stallone 77 évesen is nagyon sármos

Nem lehet azt mondani, hogy ne hatna az idő Sylvester Stallone-ra, viszont remekül tartja magát a világsztár.

...svg content...Fotó: Instagram/Sly Stallone
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon sokan vannak, akik a 30-as éveikben nem olyan fittek, mint Sylvester Stallone lassan 80 évesen. Ez pedig sokat elmond arról, hogy az amerikai filmlegenda milyen életet él, míg a többiek számára ez inkább kínos. Megmutatja, hogy az emberben mekkora a potenciál, főleg, ha elkerülik a nagyobb betegségek.

Ez azzal is összefügg, milyen életet élünk, mennyit pihenünk, milyen munkát végzünk, mennyire vagyunk boldogok, mit eszünk, és így tovább. Sylvester Stallone egy nagyon aktív 77 évet tudhat maga mögött, már fiatalon nekivágott az igazi életnek, és a kitartása meghozta azt a sikert, amire vágyott. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Ennek az ő esetében semmi köze nincs a szerencséshez, ez a puszta tehetségének és kitartásának köszönhető. Őrület belegondolni, hogy a 60-as évek vége óta aktív a szakmában, és azóta nem kis utat járt be, a magánéletében is. A tragédiák sem kerülték el, ideje korán vesztette el a fiát, aki 36 évesen hunyt el több mint 10 évvel ezelőtt.

Stallone jelenleg is aktív, forgatja a filmeket, a saját sorozatát, amit imád. Ez már a második évad vele, és noha több mint hét évtizedet várt azzal, hogy legyen vele egy sorozat, abszolúte hozza a kötelezőt, remekül illik hozzá a szerep. Nem mellesleg még mindig nagyon sármos, és ugyan már kevésbé ismerhető fel a fiatalkori énjéhez képest, akkor is ő a király.

A Tulsa királya 2022-ben debütált, és szerencsére nem kell sokat várnunk a folytatásra. Alább egy forgatási fotót láthatunk, és Sly szokásához híven elegánsan, igazi maffiózósan üldögél, szivarozgat, várja a forgatás folytatását, ami sok új kalandot ígér.