Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,76 Ft
Euró
393,83 Ft
Font
460,29 Ft
Bitcoin
62,554 $

Sylvester Stallone közel 78 évesen is top (fotók)

Már forgatják Sylvester Stallone sorozatának második évadát, amire oly sokan várnak, miközben lassan a 78. születésnapjára készülhet a világsztár.

Fotó: Instagram/Sly Stallone
Cool

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sylvester Stallone egy igazi élő legenda, aki már évtizedekkel ezelőtt azzá vált, köszönhetően a Rocky és Rambo filmeknek. Egy olyan akciósztár, aki rendkívül tudatosan építette fel a karrierjét, és filmkészítőként talán még nagyobb sikereket ért el, pedig színészként is páratlan, számtalan nagy sikerrel a háta mögött.

1968 óta filmek, viszont el kellett telnie pár esztendőnek, mire felért a csúcsra, majd onnan nem volt megállás. Több gyermeke született, a lányai szintén híresek, ismertek, és rajongásig imádják az édesapjukat, aki 1997 óta él Jennifer Flavin oldalán. Előtte Brigitte Nielsen volt a házastársa, de az a házasság mindössze két évig tartott. Soron kívül Befutott a Transformers One trailere

Nem lehet azt mondani, hogy Stallone ne lett volna aktív a karrierje alatt, talán túlságosan is, amit elismert. Egy ideje igyekszik még több időt szentelni a családjára, így már nem gyárt annyi filmet, és visszavett a tempóból, még közel 80 évesen is, noha olyan formában van, hogy az 50 évesek megirigyelnék.

Ember legyen a talpán, aki megmondaná róla, hogy elmúlt 77 éves, és ezen a nyáron már a 78. születésnapját fogja ünnepelni. Stallone túl van a karrierje csúcsán, ami valamikor a 90-es évek hajnalán lehetett. Ettől függetlenül nem panaszkodhat, sok remek film fűződik a nevéhez, amikre joggal lehet büszke.

A Tulsa King is egy olyan alkotás, mely nagyot ment, és már készül a második évad. A sors iróniája, hogy Sly több mint 70 évet várt azzal, hogy egy sorozat főszereplője legyen, viszont mindent belead, és jól döntött. Alább pár kulisszák mögötti felvételt láthatunk a még mindig sármos és fiatalos világsztárról.

Csak a jövő évtől jön az ingyenes készpénzfelvétel a postákon

Megjelent a Magyar Közlönyben az a törvény, amelyik a postákon is lehetővé teszi az ingyenes készpénzfelvételt havi 150 ezer forintig, ám mint kiderült, erre csak 2025-től nyílik lehetőség.