Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Megmutatta Vajna Timi, milyen volt 3 hónapos terhesen

Vajna Timi nem akarja feladni a harcot, noha már 3 hónapos terhes is volt, de az égiek valamiért továbbra váratják őt.

...svg content...Fotó: Instagram/Timea Palacsik Rathonyi
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Vajna Timi évek óta szó szerint szenved azért, hogy édesanya lehessen. Szinte minden lehetséges opciót kipróbált már az élete során, de eddig nem volt szerencséje. Ennek nyilvánvalóan fizikálisan, lelkileg és mentálisan is vannak negatív hatásai.

Azok, akik már voltak ilyen helyzetben, pontosan tudják, hogy ez mit jelent, és Timi nagyon régóta próbálkozik már. Azok, akik csak a luxuséletet látják nála, inkább gondoljanak bele abba, hogy ez a helyzet milyen gyötrelmes, mert csak édesanya szeretne lenni, miközben sokan azzá válhatnak, pedig nem jó anyák. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Timi már felkészült, biztosan jó anya lenne, azonban az élet mégis váratja, próbatételek elé állítja. Nemrég igen mély sorokat fogalmazott meg a helyzetével kapcsolatban, ugyanakkor nem akarja feladni. Erre utalhat a legújabb bejegyzése is, és szerencsére még mindig van benne kellő erő a folytatáshoz.

„Egyszer talán megadatik, hogy ne csak 3 hónapig legyen édesanya.” – írta a posztjában Timi, akit nemrég újabb tragédia ért. „Kicsimama (nagyi) fentről segíteni fog… Érzem.” – tette hozzá, majd posztolt egy olyan fotót mellé, amin 3 hónapos terhesen láthatjuk. A fotót erre a linkre kattintva nézhetitek meg korlátozott ideig.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.