18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,68 Ft
Euró
388,86 Ft
Font
457,09 Ft
Bitcoin
68,408 $

Megrázó vallomást tett Vajna Timi

Vajna Timi egy minden eddiginél megrázóbb vallomást tett, miközben kezdi elveszíteni a hitét, ez egy több mint nehéz időszak számára.

...svg content...Fotó: Instagram/Timea Palacsik Rathonyi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Vajna Timi nemrég a közösségi médián keresztül üzent egy témában, most pedig arról osztott meg gondolatokat, milyen nehéz anyává válnia. Régóta küzd azért, hogy édesanya lehessen, viszont az égiek nem kegyesek vele. Sőt, mintha minden ellene fordult volna, és ez igencsak nagy lelki, testi és mentális fájdalmakkal jár.

„Minden fiatal lánynak üzenem, csak mert jót akarok, hogy időben fogyassza le a petesejtjeit… több ciklusban is akár… Ha nincs párkapcsolatban vagy egyéb okok miatt, mert utána már túl késő lesz, én is azt hittem, 37-38 évesen, ahh, még ráérek.” – írta az Instagram oldalán Timi a megrázó vallomása részeként. Soron kívül Változékony időnk lesz az első nyári hétvégén

„És lelkileg se voltam még jól… de 40 után elkezdődik az igazi mélyrepülés. Nyilván vannak kivételek, és hiszek a sorsban, hogy mi van megírva, de biológia is sajnos és azzal is számolni kell, hogy a fagyasztást sok petesejt nem éli túl… sok beültetés nem sikerül…” – tette hozzá Timi, aki ugyan egy nagyon erős nő, ez már neki is sok(k).

„Én 35 évesen fagyasztottam le először, de sajnos eddig nem működött még az sem. Sokszor azt gondolom, hogy a lombik csak pénzrablás, és iszonyatos hormonterhelés és még inkább abnormális petesejtek jönnek létre. Testi és lelki megtisztulás biztosan segít, és stresszmentes környezet és a Jó isten.”

„De legalább, ha fiatalon szerelmeskedtek… csak nyilván egy babához meg kell teremteni a környezetet. A sok hormonkezelés után még csak fájdalom marad, főleg lelki… Meg ciszták, vetélés, hormonzavar, bár sokaknak sikerült, sokaknak meg pont természetesen. Nagyon érzékeny dolog ez, és szerintem spirituális vonatkozása is van…”

„A baba választja meg a szüleit, és hogy mikor akar megszületni vagy szerintetek csak sima biológia? Mert egy olyan anyához, aki később megveri, megkínozza és megöli a gyerekét, miért születik gyerek? A párválasztás is marha nehéz… Kezdve azzal, hogy eleve kevesebb a férfi.” – zárta le gondolatát Timi.