Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Vajna Timinek elege lett: „Egyik politikai oldalhoz sem tartozom”

Ritkán reagál Vajna Timi egyes cikkekre, most viszont kivételt tett, és tisztázta a dolgokat, tiszta vizet öntve a pohárba.

...svg content...Fotó: Instagram/Timea Palacsik Rathonyi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Vajna Timi nemrég ismét Magyarországon járt, és többek között Sarka Katával is találkozott, aki röviddel ezután az USA, Miami felé vette az irányt. Nem mellesleg Kata is csodálatos formában van, rengetegen irigykednek rá emiatt is, és mivel egy szép nőről beszélünk, elkerülhetetlenek az őt ért irigységek alapuló támadások.

Ezúttal Timi jelentkezett, mert úgy érzi, hogy egy lap évtizedek óta bántja őt, illetve le akarja járatni. Elege lett ebből, és tisztázta, egyik politikai oldalhoz sem tartozik, tehát a jobboldalhoz és a baloldalhoz sem. Azzal, hogy az USA-ba tette a székhelyét, részben kikerült a bulvárlapok célkeresztjéből, de ez nem mindig van így. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

„Elegem van, hogy egy bizonyos szennylap évtizedek óta bánt és le akar járatni engem gyakran hamis állításokkal teli, összeollózott anyagokkal úgy, hogy egyik politikai oldalhoz sem tartozom.” – írta Vajna Timi a posztjában a cikkek megjelenését követően.

„Elővettek egy több mint 18 éves sztorit, amikor a naiv 20-as éveiben jártam és az egyetem után hostesskedtem, hogy a lakbéremet ki tudjam fizetni.- Andyt a Nobu étterem megnyitóján ismertem meg egy közös ismerőmön keresztül, amikor hosteesseket kerestek a nyitó ünnepségre.” – tette egyértelművé Timi.

„Magyarország nagyon kicsi, szinte mindenki ismer mindenkit. Arról viszont sajnos nem írnak, hogy Andy alatt és után hány beteg gyereknek és állatmenhelynek segítettem. Ha nem lett volna a mi párosunk, nem tudtam volna ennyit segíteni a rászorulóknak. Jó lenne, ha többet nem bántanának…”