Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Újra találkozott Sarka Kata és Vajna Timi, rendkívül csinosak (fotók)

Sarka Kata és Vajna Timi újra találkoztak egymással, miután Timi nemrég ismét Magyarországra utazott.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Vajna Timi időről időre visszatér Magyarországra, de csak látogatóba, mert évek óta az Egyesült Államokban éli az életét. Sőt, már amerikai állampolgár és a nagy igent is ott mondta ki, valószínűleg ott is terveznek családot alapítani.

Timi régóta harcol azért, hogy édesanya lehessen, számos nehézség, tragédia érte már, de nem adja fel. Csak keveset tudni a magánéletéről, köszönhető ez annak is, hogy az USA-ban nem éri el a magyar bulvármédia. Ettől függetlenül néha kivételt tesz, és elmeséli, mik történnek vele, milyen nehézségeken megyen keresztül. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

A mindig rendkívül fitt és csinos sztár nemrég újra Magyarországra utazott, ami ilyenkor mindig lehetőséget jelent számára ahhoz, hogy meglátogassa a családtagjait, a barátait. Ez természetesen most sem maradt el, és többek között Sarka Katával is találkozott egy esti program részeként, és minden bizonnyal jól érezték magukat.

Köztudott, hogy Kata és Timi jó barátnők, bár őket is egy világ választja el egymástól, hiszen az USA igen messze van innen. Miután Kata nem egyszer járt már az államokban, valószínűleg ott is találkozott a barátnőjével. Ezúttal Budapesten futottak össze, több más barátnő jelenlétében, akik szintén kicsípték magukat.

Nagyon csinosak, trendik és vonzóak voltak a csajok, akikről közös fotó is készült. Ha kíváncsi vagy Timiék és Katáék közös fotóira, akkor nincs más dolgod, mint erre a linkre kattintani. Kata szintén rendkívül fitt, eddig nem látott intenzitással edz, így ez a nyári szezon különösen látványos lehet számára.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.