Dollár
419,71 Ft
Euró
419,22 Ft
Font
481,60 Ft
Bitcoin
20,303 $

Egészen közelről Sarka Kata álomszerű gyűrűje Miamiból

Fotó: Instagram/Sarka Kata
not image

Takács Petra

2022. augusztus 4. - 07:43

Nagyon közelről mutatta meg új körmeit Sarka Kata, ami egyúttal lehetőséget is ad arra, hogy megcsodálhassuk a gyűrűjét.

Sarka Kata az elmúlt időszakban meglehetősen sokat volt az Egyesült Államokban, jelenleg is ott tartózkodik a fotók tanúsága szerint. Korábban a kislányával indult útnak, aki hatalmasat nőtt az évek alatt, és csodálatosan mutatnak egymás mellett.

Soron kívül Brit külügyminiszter: addig fogjuk támogatni Ukrajnát, amíg meg nem nyeri a háborút

Hamar kiderült, hogy az USA felé vették az irányt, ami már önmagában érdekes kaland. Először egy kisebb járat fedélzetén készítettek fotókat, majd az átszállás után látni lehetett, hogy valószínűleg nagyon messzire repülnek.

Nos, a tippünk helyes volt, mert fél nappal ezután New Yorkból jelentkezett Kata és kislánya. A világ egyik legizzóbb városáról beszélünk, ahol minden monumentális, érdekes, egyszerűen érezni, hogy él a város.

Kata már igencsak otthonosan mozog az államokban, ez már a sokadik ilyen útja lehetett az USA-ba. Mivel USA hatalmas, bőven van mit felfedezniük, és Miamit szintén nem lehet kihagyni, ahol több barátja is lehet Katának.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.