Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,29 Ft
Euró
385,80 Ft
Font
451,39 Ft
Bitcoin
69,455 $

Schobert Norbi szivarral a kezében mutatta meg nyári formáját

Schobert Norbi nagyon büszke Rubint Rékára, ugyanis már 14 éve aktív az Alakreform, ami Réka nagy projektje, és a táborok már számos távoli országot érintettek.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Schobert Norbi korán ismerkedett meg az edzések világával, de addig nem kevés támadás érte az alkata miatt. Később ezen sokat változtatott, rendesen kigyúrta magát, és rendőr vált belőle, majd letette a jelvényét. Ugyan szeretett rendőr lenni, az edzői pályafutása mellett ez már nem fért bele, ráadásul elkezdett sokat keresni.

Norbi azóta volt fent és lent is, anyagi és lelki szempontból is, miután többször kellett visszatérnie, egészségügyi szinten. Rubint Réka nélkül ez talán nem sikerült volna neki, nem véletlenül őt tartja a legfontosabb személynek az életében. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Ez már nem fog változni, és reméli, egy nap nagypapa lehet, de talán akkor sem vonul vissza teljesen. Most is valami nagy projekten dolgozik, és elmondása szerint ez nagyobbat fog szólni, mint a Duci Tréning 1998-ban. Akkor még teljesen más volt a világ, mint most, össze sem lehet hasonlítani a kettőt.

Norbi szeretne még sikeres lenni, új dolgokat kitalálni, de fontosabb ennél számára az, hogy támogassa Rékát. Réka Alakreformja most lett 14 éves, hamar eltelt ez a jó pár esztendő, és újabb terveik vannak arra vonatkozólag, hova vigyék még el a táboraikat. Ázsia nagyon bejött nekik, akárcsak a Közel-Kelet, de Dél-Amerikában is jól érezték magukat.

A nagy ünnepségre Rácz Jenőék is meghívást kaptak, akik örömmel mondtak igent, nagyon jó barátok. Norbi közben elkezdte magát még jobb formába hozni, szivarral a kezében köszönt be Jenő társasságban, aki szintén fitt maradt a Sztárbox után, aminek ideje alatt egészen a döntőig juthatott a ringben.