Salma Hayek az évtized egyik legszexibb dekoltázsával állt elő: forró, nagyon forró!

not image

A T-800-as

2020.augusztus.1 - 05:50

A világhíres színésznő évtizedeken át férfiak milliói álma volt, és ezt minden túlzás nélkül állíthatjuk, hiszen igen jó génekkel áldották meg odafent.

A világhíres színésznő évtizedeken át férfiak milliói álma volt, és ezt minden túlzás nélkül állíthatjuk, hiszen igen jó génekkel áldották meg odafent.

Salma Hayek idén szeptemberben már 54 esztendős lesz. Egészen hihetetlen és egyúttal furcsa is, hogy mennyire rohan az idő… 1988 óta aktív a pályáján, és azon kevesek egyike, aki Mexikóból csinált hollywoodi karriert.

A mexikói-amerikai színésznő számos remek filmben játszott főszerepet, miközben a férfiak egyenesen megőrültek érte. Egy igazán különleges szépség, aki a kebleivel még inkább fel tudta hívni magára a figyelmet.

Hayek azonban mindvégig igényes maradt, és ez is tette őt annyira elérhetetlenné. Egy igazi álomnő, aki 2009 óta François-Henri Pinault felesége. A francia milliárdos üzletember pár hónappal ezelőtt töltötte be az 58. életévét.

A színésznő noha már túl van karrierje csúcsán, és egy teljesen más generáció tagja, népszerű a közösségi médiában. A 15,3 milliós követőtábort nem kell különösebben magyarázni. A világsztár pedig messze nem néz ki közel 54 évesnek…

Az Instagram oldalán az aktuális képek mellett régebbi felvételek is vannak. Ezek közül választottunk ki egyet, amin igazán vadítóan és szexin néz ki Salma. A fekete-fehér kép még különlegesebbé teszi a felvételt.

A dekoltázst pedig nem kell különösebben magyaráznunk… Önmagáért beszél, amikor az igényesség találkozik a vonzalommal.

https://www.instagram.com/p/CDSZngSK4QL/

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/51-kep-szorcsik-viki-bombasztikus-testerol-bikiniben/4/#split_content