Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,17 Ft
Bitcoin
27,276 $

Saját szobra mellett fotózták Lionel Messit

TÉMÁK:
#Lionel Messi
MTI/EPA/Ruben Pena
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

A Messiről mintázott alkotás Pelé és Maradona szobrai mellett kap majd helyet.

A Dél-Amerikai Labdarúgó Szövetség hétfőn leplezte le Lionel Messi szobrát, melyet a 35 éves argentin világbajnok személyesen is megtekintett, majd az ünnepségen átvette a világbajnoki és a Finalissima-kupa másolatát.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

„Nagyon különleges és gyönyörű pillanatokat élünk át, rengeteg szeretetet kapunk” – mondta Messi az ünnepély során. „Itt volt az ideje, hogy egy dél-amerikai csapat ismét megnyerje a világbajnokságot” – folytatta.

Argentína csütörtökön lépett pályára először azóta, hogy megnyerték a világbajnokságot. Buenos Airesben Panama csapatát fogadták és győzték le 2-0-ra, a meccs előtt pedig közösen ünnepelték a vb-győzelmet a drukkerekkel.

Messi ezen a mérkőzésen is betalált, ezzel elérve 800. gólját a klubcsapataiban és a válogatottban együttesen. Az argentin válogatott holnap ismét meccset játszik, ezúttal Curacao legjobbjai ellen.

A csapat ezzel vidéken is megünnepli a világbajnoki címet, Scaloni együttese Santiago del Estero tavalyelőtt átadott stadionjában fogadja majd a vendégeit – számolt be róla az ESPN.