Clouds
21 Budapest
Dollár
345,52 Ft
Euró
369,98 Ft
Font
430,17 Ft
Bitcoin
27,295 $

Messi családjával közösen hordozta körbe a vb-trófeát a hazai közönség előtt

EPA/JUAN IGNACIO RONCORONI
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Argentína már teljesen ki volt éhezve egy válogatott meccsre.

A világbajnoki döntő óta most először állt össze az argentin nemzeti csapat, amely Buenos Airesben található Monumentalban 83 ezer hangos hazai drukker előtt mutathatta meg, hogy semmit nem kopott a tudásuk az elmúlt hónapokban.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Mint arról korábban írtunk, a mérkőzés iránt óriási volt az érdeklődés, az online jegyirodákat 1,3 millió drukker lepte el, hogy belépőt szerezzen a barátságos meccsre, de csak a leggyorsabbak juthattak jegyhez.

Argentína végül világbajnokhoz méltó módon, 2-0-ra múlta felül Panama együttesét, a gólszerzők között pedig ezúttal is ott volt Lionel Messi, aki sorozatban ötödik válogatott meccsén talált be, 99-re növelve ezzel a nemzeti csapatban elért góljainak számát.

A találkozó előtt megadták a módját az ünneplésnek, a csapattagok családjaikkal felvonulva, a világbajnoki trófeák másolataival járták körbe a stadiont, a fotók tanulsága szerint Messi kapta az eredetit.

MTI/EPA/JUAN IGNACIO RONCORONI

Ezek után a legnagyobb kérdés, hogy Messi meddig marad még a válogatottal, egyes hírek szerint még a 2026-os világbajnokságon is láthatjuk, ő maga viszont azt nyilatkozta korábban, hogy szeretne még néhányszor világbajnokként a nemzeti együttes mezében pályára lépni.