Clouds
21 Budapest
Dollár
353,69 Ft
Euró
384,70 Ft
Font
434,16 Ft
Bitcoin
27,564 $

Messiék egy egymilliós stadiont is megtöltenének Panama ellen

Buenos Aires, 2021. szeptember 10. Az argentin Lionel Messi ünnepli gólját a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság dél-amerikai selejtezõsorozatának 9. fordulójában játszott Argentína-Bolívia mérkõzésen Buenos Airesben 2021. szeptember 9-én. Az argentin válogatott Lionel Messi mesterhármasával 3-0-ra gyõzött. A 34 éves Messi a mérkõzésen megdöntötte Pelé válogatottbeli gólrekordját. A 34 éves támadó már 79 alkalommal talált a kapuba, míg a brazilok háromszoros világbajnoka 77-szer volt eredményes. MTI/EPA-EFE/Pool/Natacha Pisarenko
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Nem tűnik túl nagy rangadónak, mégis óriási volt az érdeklődés.

Habár csak egy barátságos meccsről van szó, mégis 1,3 millió regisztráló „állt sorban” egy online értékesítő oldalon az Argentína – Panama mérkőzés jegyeiért, melyeket két óra lefogása alatt kapkodtak el.

Az ok nagyon egyszerű, az argentin válogatott első alkalommal lép pályára a világbajnoki győzelem óta, a rajongók pedig azóta várják, hogy végre élőben láthassák játszani a válogatottat.

Tízszeres árakon mennek a jegyek a feketepiacon

Buenos Airesben már a csapat decemberi fogadásakor is óriási volt az örömünnep, március 23-án pedig zsúfolt lelátók előtt lépnek pályára az argentinok Panama ellen, akik valószínűleg egy tisztes vereséggel is kiegyeznének.

A mérkőzésre a legolcsóbb jegyek átszámítva nagyjából 12 ezer forintnyi argentin peso-ba kerültek, míg a VIP-belépők hozzávetőlegesen 50 ezer forintba. Persze, ahogy ez lenni szokott, a jegyüzérek is egyből megjelentek.

Mint ahogy arról a Bloomberg is hírt adott, a nyerészkedők nem voltak szívbajosak, a jegyeket tízszeres árakon dobták piacra, és vélhetően még így sem maradt rajtuk a portéka.